Ons instructors team

Kirsten Martens

instructor yogilates,pilates

 Ik ben sinds 2014 intensief bezig met groepsfitnesslessen, eerst als deelneemster en ook al snel als lesgeefster. Wat ooit begon als 1 uurtje piloxing per week, groeide al snel uit tot een passie, waarbij ik merkte dat ik heel graag ook voor de klas stond om de voordelen die ik zelf ontdekt had bij pilates door te geven aan anderen. Ik volgde dus een opleiding tot instructor en geef ondertussen al meer dan zes jaar les op verschillende locaties. Naast pilates ben ik ook gecertifieerd als ClubJoy Yoga instructor en heb ik de opleiding tot piloxinginstructor gevolgd. In de voorbije jaren volgde ik ook cursussen over sport voor zwangeren en over stressmanagement. Overdag verdeel ik mijn aandacht tussen een voltijdse job als ingenieur en mijn twee studerende zonen van 18 en 20.

Marc Bosmans


instructor Zumba fitness,zumbagold

Sinds 2009 aktief in zumba fitness en Zumbagold met veel ervaring in deze sporttak

Dansen is mijn leven en passie.

voormalig 3x BK in latijnse dansen

Anita Daniels


Elite instructor Piloxing & Piloxing Booty, instructor Pilates

Hoi allemaal,

Ik ben Anita,mijn leeftijd is enkel een nummer ben een grote dierenvriend en dat vooral voor katten. Heb geen kindjes wel katjes en een man

Ben altijd al een sportieve geweest en na mijn 20jarige internationale danscarrière(latin ballroom dansen)heb ik een opleiding voor instructor gevolgd .Heb lesgegeven in verschillende fitness programma’s maar in september2013 ging ik met open mind piloxing instructor opleiding volgen en was meteen verkocht.

Door de jaren heen tal van verschillende opleidingen en bijscholingen gedaan tot op heden.

Mijn favoriet is piloxing ( 9jaar al) en sinds 2jaar is er een 2e favoriet bijgekomen nl piloxing Booty mijn 3e favoriet is pilates(8jaar)

Onlangs heb ik examen gedaan en kan met trots zeggen dat ik Elite instructor Piloxing ben en Elite instructor Piloxing Booty.

Voor pilates heb ik verschillende bijscholingen gevolgd.

Ik neem het lesgeven serieus maar er zit wel altijd fungehalte in

Mijn motto is: proberen,doen en nooit opgeven.

Salukes en tot in 1 van mijn lessen