Uitleg Yogilates

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Tijdens een ClubJoy Yoga® les wisselen ontspanning en inspanning elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

ClubJoy Yoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht.

Benefits ClubJoy Yoga®

• Oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis.

• Meer balans in je leven.

• Je krijgt nieuwe energie.

• Vermindering van rug- en gewrichtsklachten.

Results ClubJoy Yoga®

• Verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht.

• Spierversterking van boven- en onderlichaam.

• Tijdens de ClubJoy Yoga® les verbrand je ongeveer 350 calorieën.ebsite, of om een product of dienst uit te leggen zonder afbeelding. Probeer de paragraaf kort te houden en stukken tekst af te wisselen op je pagina om hem interessant te maken voor bezoekers.

Uitleg Zumba & Zumbagold

Zumba Fitness is een fun workout op wereld en latin muziek.

Eenvoudige pasjes en choreo die iedereen kan volgen.

Door het vrolijke vergeet U dat aan het sporten bent.

   Nonstop een uurtje plezier en de nodige calorieen verbrand.

Leeftijdscategorie: 18j-65j


Zumbagold is identiek als zumba fitness behalve dat de oefeningen en muziek

aangepast zijn voor actieve senioren.

Een uurtje dans en sociaal contact in een sportief jasje.

Leeftijdscategorie: vanaf 55j

Uitleg Challenge

Hou je van een uitdaging ,, dan is deze les geschikt voor jou!

Deze les is gebaseerd op vetverbranding dus 30min cardio en 25min versterkende oefeningen voor de probleemzones

​​

Uitleg Piloxing 

Piloxing is door Hollywoodtrainer Viveca Jensen bedacht. Jensen is een personal trainer voor verschillende Hollywoodsterren. Naast personal trainer is zij ook een Pilates instructeur en danseres. Piloxing is een intensieve intervaltraining die een combinatie is van pilates, boxen en dansen. Met deze training werk je aan je conditie, verbrand je calorieën en bouw je tegelijkertijd spieren op. Volgens Jensen zou je jezelf hier ‘powerful’, ‘sleek’ en ‘sexy’ door gaan voelen! Doordat er een deel dans aan is toegevoegd, maakt het de les een stuk speelser.

Wat wil je nog meer? Werken aan je flexibiliteit, spieropbouw, snelheid en behendigheid in één workout. Het is de ideale combinatie om voldaan de les uit te stappen. Jensen heeft als doel om vrouwen fysiek en tegelijkertijd ook mentaal sterker te maken door fitness. De workout is dus eigenlijk gericht op vrouwen. De les is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je net pas bent begonnen met sporten of dat je al een gevorderde sporter bent. Iedereen kan op zijn eigen tempo en op eigen niveau meedoen aan deze les. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, de les is voor jong en oud!

Hoe werkt het?

Piloxing heeft een eigen lesroutine. De les volg je zonder sportschoenen. Je doet dit op je blote voeten of op antislipsokken, omdat je verschillende box- en dansbewegingen maakt. Dit zorgt ervoor dat je veel gevoel hebt en minder snel wegglijdt tijdens de les. Daarnaast draag je speciale handschoenen waarin een gewichtje zit. Dit gewicht is een halve kilo (250 gram) per handschoen en zorgt voor net wat meer effect tijdens de workout.

Doordat het een intensieve intervaltraining is, ben je continu in beweging. Je gaat van pilates naar boxen en vervolgens naar dansen, en de snelheid van elke oefening is iedere keer weer anders. De oefeningen variëren van een hoge naar een lage snelheid. Zweten is gegarandeerd en je gaat je door deze training heel powerful voelen.

Uitleg Piloxing Booty +

Piloxing Booty + is een bijvoeg programma ,we werken aan de billen met  speciale elastieken wat de hoofdles is maar wat er nog bijkomt is dat we ook de armspieren,buikspieren en alles wat er tussenligt sculpten met die elastieken,les is 45min op fijne muziek ook fun verzekerd.

motto"you don't get the ass you want by sitting on it" 

toegangkelijk voor iedereen die aan zijn lichaam wil werken,is geen cardio les maar wel een totale body workout

uitleg Pilates

Pilates is een bewegingsvorm ontwikkeld door Joseph Pilates ,hij wa een bokser en danser in de jaren 20 van de vorige eeuw.Deze serie oefeningen met nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse,gebruikt de buik,de onderrug en de bilspieren als centrum(powerhouse) van kracht waardoor de rest van het ichaam vrij kan bewegen.

Voordelen van Pilates training

-verbetering van houding en circulatie

- minder kans op letsels

-meer bewegingsvrijheid

-beter voor lenigheid

- voorkomen van incontinentie

- beter slapen

- krachtige spieren

Pilates is voor iedereen toegankelijk

Pilates Flow by Piloxing

Reach your fitness goals without over working your body and risking injury.

Strengthen, tone, improve flexibility and well-being in a workout that feels good for the body and soul.